Όροι

     
     
 

  ΑΦΟΙ ΔΟΥΚΑ  
Μεταφορές - Μετακομίσεις - Οδική Βοήθεια - Γερανομεταφορές Νέος Κόσμος Αττική

Η μεταφορική εταιρεία μας “ΑΦΟΙ ΔΟΥΚΑ” η οποία βρίσκεται στον Νέο Κόσμο Αττικής, ιδρύθηκε από τους αδελφούς Θεόδωρο και Κωνσταντίνο Δούκα και δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών από το 1998 προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες στο χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων.

Διαθέτοντας φορτηγά αυτοκίνητα όλων των τύπων και τονάζ που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μεταφορικού έργου όπως, γερανοφόρα οχήματα για βαριές μεταφορές και αυτοκίνητα με υδραυλικές πόρτες, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταφορά, μετακόμιση, γερανομεταφορά και εργασία οδικής βοήθειας επιθυμείτε.
 
     
     
 
 
 
 
Παράλληλα, παρέχουμε υπηρεσίες ταχυμεταφορών - courier για την γρηγορότερη μεταφορά δεμάτων, χαρτοκιβωτίων και φακέλων με αυτοκίνητα τύπου van.
 
  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ  
Το  άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, σας εγγυώνται για την ασφαλή, άμεση και οικονομική μετακόμιση σας ενώ σας παρέχει ολοκληρωμένες, οργανωμένες ή απλές εργασίες μεταφοράς.

Η ενεργή απασχόληση των ιδιοκτητών της εταιρείας στο μεταφορικό της έργο καθώς και το απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό της εγγυώνται την γρήγορη, αποτελεσματική και υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.

 

 


 

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Νέο Κόσμο, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα